Mijn verhaal #1: Waarom ik mijn verhaal met jou wil delen

Mijn verhaal #1: Waarom ik mijn verhaal met jou wil delen

Alle beslissingen die ik neem maak ik met mijn hart. Zo weet ik zeker dat ik er later geen spijt van krijg omdat elke beslissing die ik maak, recht uit met mijn hart komt. En als het recht uit mijn hart komt, is het altijd de beste beslissing die ik op dat moment kan maken. Zo leef ik, zo leer ik, en zo groeit mijn verhaal.


Het leven is niet maakbaar, wel maak ik er het beste van. Ik ben eerlijk en trouw en van deze Mascha ben ik weer gaan houden. Mijn kwetsbaarheid bleek mijn kracht, nadat ik zolang heb geprobeerd om te worden zoals ik dacht te moeten zijn. Ik ben niet uniek of speciaal, ik ben gewoon mezelf, net als jij.


Mijn gevoel voor recht en onrecht is onvoorstelbaar sterk. Ik kan heel slecht tegen onrecht, dan wil ik het beter maken. Er iets aan doen. Ik wil dat jij en ik kunnen leven in een wereld waarbij mensen elkaar niet expres of onbewust pijn doen. Pijn hebben is mijn grootste angst.

 

Met mijn verhaal wil ik je kracht geven en je inspireren. Ik wil je een veilig gevoel geven, een steuntje in de rug bieden en je als een cheerleader aanmoedigen als je het moeilijk hebt. Ik wil je helpen op te staan en te worden wie je werkelijk bent. Zelf weet ik als geen ander hoe belangrijk dit is en daarom deel ik de komende weken mijn verhaal, en alles wat ik geleerd heb, met je.

met dank aan lillyandthecity.nl

Lees verder: mijn verhaal #2 creativiteit

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.