Podcast #1: Huwelijk, kinderwens en huiselijk geweld

Podcast #1: Huwelijk, kinderwens en huiselijk geweld

In deze podcast hoor je verhalen van mij en andere vrouwen die een moedig leven leiden. Ik geloof dat je zelfvertrouwen kunt krijgen door risico’s te nemen en ik zie dat jij het beste uit jezelf wilt halen. Daarom heet mijn podcast “Ik zie je”.

 

Het is zover: aflevering 1 is gestart! Hierin vertel ik meer over mijzelf en waarom ik meer wil delen over mijn leven. Ook gaat het over mijn relatie en kinderwens. Ik deel ook over mijn ervaringen met IVF en hoe mijn huwelijk op een breekpunt kwam. Sta er even bij stil dat de dingen die ik vertel vrij heftig zijn. Zorg daarom goed voor jezelf en luister alleen verder als het goed voor je voelt en als je in een goede gelegenheid bent om te luisteren.

 

Wil je meer van mij weten? Kijk dan op www.maschasiekkotter.com of volg mij op Instagram via @maschasiekkotter

Met dank aan lillyandthecity thepodcastgirl

 

Belangrijke links:
 
https://www.slachtofferhulp.nl/gebeurtenissen/huiselijk-geweld/
 
https://veiligthuis.nl/
 
https://www.slachtofferhulp.nl/gebeurtenissen/huiselijk-geweld/signalen-van-huiselijk-geweld/
Thanks to Alex Sugg for the music

www.alexsugg.com

 

Via onderstaande link kun je twee maanden gratis Skillshare uitproberen https://skl.sh/2LJindU

Podcast aflevering 1
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in <transcy>Podcast</transcy>

Trickle Down Fabrics
Kansen zien voor je bedrijf door behulpzaamheid - met Wendy Barten

View full article →

Podcast #4: Een echte doorzetter - Interview met Jolanda van Hattum
Podcast #4: Een echte doorzetter - Interview met Jolanda van Hattum

In deze aflevering van Ik zie je praat ik met Jalanda van Hattum. Ze is een echte doorzetter en vertelt over haar leven als beeldend kunstenares. Ze geeft met verve les we ontmoetten elkaar in haar eigen Beeldhouw Atelier Ludiek in Klarenbeek.

View full article →

Podcast #3: Songs of Moria met Digna Huinink
Podcast #3: Songs of Moria met Digna Huinink

View full article →